Nieuws

Vakantieperiode 2023

In de weken 13, 14, 19, 35 en 36 van 2023 is The Nail Art Spot gesloten i.v.m. vakantie. In deze periode zijn wij beperkt bereikbaar. Wees er op tijd bij en boek jouw (vervolg)afspraak op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Klantenstop

The Nail Art Spot heeft momenteel een KLANTENSTOP (sinds maart 2022). Toch interesse in een behandeling in de toekomst? Houdt de social media (Instagram) in de gaten. Hier zullen wij laten weten zodra (tijdelijk) een plekje vrij komt.

Vakantieperiode

In week 34 en 35 (22 augustus t/m 6 september 2021) is The Nail Art Spot gesloten i.v.m. vakantie. In deze periode zijn wij beperkt bereikbaar. Wees er op tijd bij en boek jouw (vervolg)afspraak op tijd om teleurstelling te voorkomen.

COVID-update

We zijn er weer helemaal klaar voor en vanaf 3 maart mogen we weer! Super fijn dat ook de nagelsalons na meer dan twee maanden weer open kunnen. Alle nagels kunnen waarschijnlijk wel weer wat liefde gebruiken. Laat het ons weten als je een afspraak in wil plannen via een DM (Instagram), mail of WhatsApp bericht. Natuurlijk blijven de extra hygiëne maatregelen van kracht. Tot snel!

Opening The Nail Art Spot

Welkom bij The Nail Art Spot! Vanaf oktober 2020 zijn wij beschikbaar om bij jou aan huis langs te komen voor een manicure en pedicure in Kampen en omgeving.

Na jarenlang hobbymatig met nagels bezig te zijn en na veel training en ervaring bij LAKWERK heb ik (Sofie) besloten de wereldwijde nageltrends naar Kampen te halen en de passie voor nagellak en nail art over te brengen. Alle behandelingen worden uitgevoerd op de natuurlijke nagel want naar onze mening hoeven je nagels zeker niet lang en perfect te zijn om te kunnen shinen! Met een gevarieerd nagelmenu is zo goed als alles mogelijk.

The Nail Art Spot hoopt je snel een keertje te zien!