BIAB Treatment

Last van broze, slappe nagels? Of lang een nagelbijter geweest? Een BIAB behandeling is mogelijk voor jou de uitkomst! BIAB staat voor Builder In A Bottle: een flexibel afweekbaar gelproduct wat de nagels verstevigt en de natuurlijke nagel voedt. Tijdens de behandeling wordt op de nagels een lichte egale bolling gecreëerd voor uiteindelijk een mooie C-curve. Dit zorgt voor extra stevigheid en een mooie look. De nagel is zo beter bestand tegen stoten en zal minder snel breken. De voedende stoffen in de BIAB lak zullen je nagel op termijn gezonder maken. De BIAB behandeling blijft 3 tot 4 weken mooi zitten.

Na een herhaaldelijke BIAB behandeling zal de natuurlijke nagel steviger en het nagelbed langer worden. De kans op breken en scheuren wordt hierdoor verkleind. De BIAB lakken bestaan uit natuurlijke/nude kleuren. Hou je van een kleurtje of zou je graag een art toevoegen? Dit kan ook door een design aan de behandeling toe te voegen.

De voordelen van het gebruik van BIAB kan na enkele behandelingen soms al zichtbaar zijn, maar het herhaaldelijk uitvoeren van de behandeling laat op termijn veel verschillen zien van de natuurlijke nagel. Voornamelijk bij beschadigde nagels kan het een aantal maanden duren voordat de natuurlijke nagel is hersteld en verstevigd. Bovenop al deze pluspunten is BIAB ook nog eens een 100% vegan product.

Zie onderstaand voorbeeld van één van onze klanten. Nooit lukte het haar om met de broze nagels lengte te creëren. Tijdens de BIAB behandelingen is duidelijk de groei in lengte van de nagel (en het nagelbed) te zien.

Last van een afgebroken nagel? De BIAB lakken kunnen ook gebruikt worden om een kleine verlenging van de nagel te creëren.

Keer terug naar het Nagelmenu om de prijzen en mogelijkheden te bekijken.