Afspraak maken

The Nail Art Spot heeft momenteel een KLANTENSTOP.
Toch interesse in een behandeling in de toekomst? Houdt mijn social media (Instagram) in de gaten. Hier zal ik laten weten zodra (tijdelijk) een plekje vrij komt.

.

Wat leuk dat je een kijkje hebt genomen bij The Nail Art Spot!

Heb je vragen of wil je meer informatie? Stuur gerust een berichtje via info@thenailartspot.nl.

The Nail Art Spot streeft ernaar om jouw bericht binnen 24 uur te beantwoorden.

Voorwaarden

Heb je een bevestiging van je afspraak gekregen, dan kun je die tot 24 uur voor je afspraak kosteloos annuleren. Valt de annulering binnen 24 uur, dan zal er 50% van de behandeling in rekening worden gebracht. Zonder annulering wordt de gehele behandeling in rekening gebracht. Je gaat akkoord met deze voorwaarden bij het maken van een afspraak.

The Nail Art Spot is een nagelsalon in Kampen. Woon jij buiten deze regio maar wil je graag mooi gelakte nagels? Dit is geen enkel probleem. Hiervoor breng ik een extra bedrag in de vorm van reiskosten/reistijd in rekening, afhankelijk van de reisafstand.

The Nail Art Spot levert een bepaalde kwaliteit waardoor logischerwijs op alle behandelingen met gelpolish 1 week garantie zit. Is je lak beschadigd binnen deze periode, neem dan contact met mij op zodat ik dit kosteloos kan repareren. Er zijn een aantal situaties waarbij de garantie niet geldt. Wees altijd voorzichtig met het gebruik van je nagels en gebruik ze niet als gereedschap om verzekerd te zijn van een langdurig resultaat van de manicure.

Betaling

Bij The Nail Art Spot kun je met de volgende betaalmogelijkheden eenvoudig betalen:
• Pin – ook contactloos
• CreditcardVisa, MasterCard en American Express
• Contant
• Cadeaubon

Evenementen

Binnenkort een vrijgezellenfeest, kinderfeestje of babyshower? Of open je een nieuw bedrijf of winkel? Hoe tof is het als de gasten mooi gelakte nagel(s) kunnen laten zetten met of zonder nail art! Een echt verwenmoment en een originele toevoeging bij jouw gelegenheid voor zowel jong als oud.

Benieuwd naar de mogelijkheden?
Neem gerust contact op voor meer informatie en prijzen.